1. How do I submit the paper ?
Ans: Kindly visit this link Paper Submission 

2. How much time to complete a review ?
Ans: Each submission undergoes detailed review by appointed domain experts and peer-reviews by domain peers. Results will send as soon as possible after completion of the review process.

3. What are paper Article Processing Charges ?
Ans:: Kindly visit this link APC

4. How to pay fees ?
Ans: Kindly visit this link Mode of Payment

5. How much time to take get publish my paper in online ?
Ans: Generally every last week of the month papers will be get published after receiving all the final documents.

6. What is the last date for paper submission ?
Ans: Kindly visit this link Call for Paper

7. What is the paper template and copyright form ?
Ans: Kindly visit this link Call for Paper

8. How to make published article visible in Google Scholar ?
Ans: Authors are requested to upload their published articles in Google Scholar profile, Research Gate profile, Academia.edu profile as this will improve the search ability of their articles

Additional information